Most már tudom: a lehetséges valóra válik!
Nem kell hozzá más: vágy, hit, és elvárás.

Az elme valóban bármire képes, de legtöbben azért nem érik el céljaikat, mert nem hiszik el ezt.

Tudományosan ugyan nem értjük még az elvárás, a vágy, és a hit pontos szerepét, de ettől ez még tény marad: „varázslatként” működnek.
Kár, hogy mindezt nem tudtam korábban, pl. gyermekkoromban. Micsoda lehetőségek nyíltak volna meg számomra… Ebben szeretnék segíteni a gyermekeknek a gyermekagykontroll tanfolyamokon!

Hoffbauerné Sinkó Csilla vagyok, Pécsett születtem, és itt élek ma is családommal: férjemmel, és két fiammal. Kecskeméten szereztem meg az óvodapedagógusi diplomát, ezzel pedig a gyermekkori vágyam valósult meg, hisz óvodás korom óta erre a pályára készültem. Miután felnőttként elvégeztem az agykontroll tanfolyamot, az ott elsajátított technikák és módszerek segítségével rengeteg sikert értem el! Kitűzött céljaim megvalósultak a magánéletben, a munkában és a gyógyulásban is.

Bízom benne, hogy sokat tudok segíteni a 6-14 éves korú gyermekeknek a gyermekagykontroll tanfolyam által. A gyermektanfolyam elvégzése után a gyermekek magabiztosabbá, kreatívabbá, céltudatosabbá válnak, nagyobb kedvvel és eredményesebben tanulnak, valamint képessé válnak a stresszoldásra.

 

Ismerd meg közelebbről a gyermekagykontroll tanfolyamot: